DOBRODOŠLI V NOVEM ŠOLSKEM LETU 2023/2024

Lepo pozdravljeni in dobrodošli v šolskem letu 2023/2024!

Upamo, da ste preživeli počitniške dni čim bolj po vaši meri in željah ter da polni pozitivnega zagona stopate v novo šolsko leto. Polni zagona in novih vsebin smo tudi v programu Ekošola 😊, k čemur nas vsako leto znova spodbuja prav vaše sodelovanje in delo z mladimi. Zato si vsako leto prizadevamo, da vam ponudimo nove vsebine, vas spodbujamo in podpremo pri vašem delu.

Program dela 2023/2024 in opisi projektov so na voljo v prvi številki novičnika Ekošolski list in na spletni strani https://ekosola.si/projekti-23-24/. Opise projektov bomo sproti še dopolnjevali in vas o dopolnitvah seveda obveščali.

Konferenco koordinatorjev programa Ekošola smo organizirali 21. in 22. avgusta 2023 (ponedeljek za vrtce) in v torek (za OŠ, SŠ in fakultete). Predstavitve primerov dobrih praks si lahko pogledate na povezavi  https://ekosola.si/konferenca-koordinatorjev-za-vrtce-2023-2024-predstavitve-in-fotografije/  in https://ekosola.si/konferenca-koordinatorjev-za-os-ss-in-fakultete-2023-2024-predstavitve-in-fotografije/.

Utrinke obeh konferenc smo strnili v filmček, ki je na voljo za ogled.
VRTCI: https://video.arnes.si/watch/gn0df2srzc5s

OŠ/SŠ/FAKULTETE: https://video.arnes.si/watch/pmbxxtnww5jk

Hvala, ker ste soustvarjali dosedanji program Ekošola ter za vaše sodelovanje, zamisli in predloge tudi v šolskem letu 2023/2024.

V imenu ekipe programa Ekošola vam želim prijeten začetek novega šolskega leta in uspešno izvedbo zastavljenih okoljskih aktivnosti.

mag. Gregor Cerar
Nacionalni koordinator programa Ekošola

EKOŠOLSKI LIST – SEPTEMBRSKA ŠTEVILKA

 

X