EKOKVIZ OŠ 2023/2024 – SPLETNA POVEZAVA NA ŠOLSKO TEKMOVANJE

V sredo, 24. januarja 2024 bo potekalo ekipno šolsko tekmovanje v Ekokvizu za OŠ. Vsaka ekipa (ne glede na sestavo) tekmuje iz vseh štirih razpisanih vsebin.

Objavljamo povezavo na tekmovanje. Za tekmovanje ni potrebna nikakršna dodatna namestitev na računalniku/tablici, ekipa se prijavi z dodeljeno šifro, ki jo je prejel mentor 19. januarja 2024 na elektronski naslov.

Povezava na tekmovanje ŠOLSKO TEKMOVANJE 
in daljša povezava
https://quiz.radio.si/bd2ce7bb-b68a-4ac6-8e25-36fc7df1164b

                                                                            Povezava  bo aktivna 24. 1. 2024 ob 8. uri.

Če imate več ekip kot računalnikov, vas prosimo, da upoštevate pravila komisije, da ekipe tekmujejo ena za drugo brez vmesnega daljšega premora. Ekipe se ne smejo srečati.

V primeru, da ekipa ne bi uspešno zaključila tekmovanja (izpad interneta, slaba povezava….), vas prosimo, da nam pišete na info@ekosola.si in napišete ime ekipe ter šolo, da vam dodelimo novo šifro.

POMEMBNO: Ekipe posamezne šole morajo tekmovati istočasno.

Predlagani termini tekmovanja, ki ste prejeli mentorji skupaj s šiframi, so namenjeni temu, da ne bi prihajalo do prevelike obremenitve sistema. Če vam predlagani termin ne omogoča tekmovanja, ga lahko izvedete takrat, ko vam bodo razmere to dopuščale, vendar med 8. in 15. uro.

Ekipa ima za odgovarjanje na voljo največ 20 minut.

Veliko uspeha na tekmovanju! 😊

X