Konferenca koordinatorjev 2022/2023 – Osnovne šole, srednje šole, fakultete

Vljudno vas vabimo na letno Konferenco koordinatorjev programa Ekošola, ki bo v torek, 30. avgusta 2022 v Kongresnem Centru Terme Čatež, organizirano posebej za osnovne in srednje šole ter fakultete.

Vaše prijave sprejemamo do vključno petka, 19. avgusta 2022 na povezavi https://ekosola.wufoo.com/forms/p17jsu2v1r70hfa/

Predstavite primere na TRŽNICI DOBRIH PRAKS

Ste v preteklem šolskem letu izvedli aktivnost ali dogodek, ki je lahko spodbuda in navdih tudi drugim? Predstavite vašo dobro prakso s plakati ali izdelki. Izmenjajte svoje izkušnje in zamisli, ki bodo vas in druge koordinatorjev ter njihove sodelavce spodbudile k izvajanju njihovim trajnostnih aktivnosti v programu Ekošola.

Navodilo za prijavo primera na Tržnico dobrih praks
Na povezavi https://ekosola.wufoo.com/forms/pbfvqwp1fprnok/ na kratko opišite projekt oz. dobro prakso iz šolskega (študijskega) leta 2021/2022, za katere menite, da je lahko v pomoč pri snovanju projektov drugim mentorjem in koordinatorjem (zaradi vsebine, aktivnosti, rezultatov ali pa zaradi načina, kako vam ga je uspelo izvesti z vašo skupino, sodelavci, zunanjimi strokovnjaki). Rok za oddajo primera dobre prakse je petek, 15. julija 2022.

Veselimo se vaših prijav in snidenja na konferenci!

X