PROJEKT MISIJA: ZELENI KORAKI SMO ZAKLJUČILI S PODELITVIJO PRIZNANJ IN NAGRAD

13. junija smo v BTC SiTi teatru letos že osmič zapovrstjo podelili nagrade in priznanja izbranim ustanovam v petih kategorijah od vrtca do fakultete v projektu Misija: Zeleni koraki. Razstava nagrajenih izdelkov in dejavnosti bo na ogled do 7. julija 2024 v BTC Cityju Ljubljana v kleti Dvorane A.

Na zaključnem dogodku se je zbralo več kot 130 udeležencev. V projektnih dejavnostih je letos sodelovalo 1.300, skupaj pa v osmih letih več kot 15.000 otrok, učencev, dijakov in študentov. S podporo mentorjev pripravljajo likovne in grafične izdelke, skulpture, plakate, predstavitve, literarna dela, video prispevke, organizirajo delavnice, predavanja strokovnjakov, v projektne dejavnosti vsako leto bolj pogosto vključujejo tudi starše in lokalno skupnost.

Nagrajenci letošnjega projekta: Izbrani nagrajenci projekta Misija: Zeleni koraki 2023/2024

Vabimo vas, da si ogledate nagrajene izdelke in predstavitve dejavnosti do 7. julija 2024 v BTC Cityju  Ljubljana v kleti Dvorane A.

Misija: Zeleni koraki med počitnicami, rok za oddajo: 11. september 2024

Ne pozabite na zelene korake in zelena potovanja med počitnicami! Beležite, opazujte, snemajte – pišete lahko dnevnik ali pripravite članek, fotografijo ali video prispevek, kako zeleno potujete med počitnicami, predstavite lahko slabe in dobre prakse.

Izdelke in prispevke pošljite do 11. septembra 2024, več navodil je na povezavi: Misija: Zeleni koraki

Foto: BTC

Foto: Ekošola

PARTNER PROJEKTA
X