Srečanje učiteljev za otroke s posebnimi potrebami

Vabimo na srečanje za učitelje, ki poučujete v osnovnih šolah za otroke s posebnimi potrebami ali v oddelkih s prilagojenim programom.

30. januarja 2024 bomo organizirali posebno srečanje samo za učitelje, ki se pri svojem delu dnevno srečujete z otroki s posebnimi potrebami.

Zavedamo se, da je specifika dela v vašem primeru drugačna in da morate biti za izvajanje aktivnosti znotraj projektov programa Ekošola večkrat verjetno zelo iznajdljivi in si aktivnosti prilagoditi.

Zato želimo, da izmenjate primere dobrih praks in navdušite tudi druge, da se bodo opogumili in se priključili h kateremu od projektov.

V kolikor želite predstaviti primer dobre prakse (seveda vezan na katerega od projektov programa Ekošola), vas vabimo, da se prijavite na POVEZAVI: https://ekosola.wufoo.com/forms/z1pve45f1tu5kqt/ najkasneje do petka, 15. decembra 2023.

SODELUJETE LAHKO:

s predstavitvijo primera ob ppt (10 minut)

ali pa izvedete praktično delavnico za vse udeležence (kjer so vsi udeleženci aktivni (izvajajo aktivnost, izdelajo nek izdelek …) – do 20 minut).

Srečanje bo potekalo v popoldanskem času na OŠ Glazija v Celju. Program srečanja bomo posredovali naknadno, ko bomo prejeli vaše prijave.

Za aktivno udeležbo (predstavitev primera ali vodenje praktične delavnice) prejmete potrdilo, ki ga lahko uveljavljate pri napredovanju v nazive.

Veselimo se vaših primerov in druženja z vami.

X