2. strokovno srečanje koordinatorjev programa Ekošola

VABILO

 na 2. srečanje koordinatorjev programa Ekošole

in članov projekta Erasmus+ Hob’s adventure

21. 5. 2020 – 23. 5. 2020
hotel Terme Čatež

Vabimo vas na 2. strokovno srečanje (tabor) koordinatorjev programa Ekošola in članov projekta Erasmus+ (Hob’s Adventure), ki bo potekalo od 21. 5. do 23. 5. 2020 v Čatežu pri Brežicah.

Na srečanju želimo skupaj z vami zaključiti šolsko leto 2019/2020, narediti kratek pregled izvedenih projektov in načrtovati aktivnosti za prihodnje šolsko leto.

Zaključili bomo tudi projekt Hob’s Adventure (Erasmus+), ki temelji na spoznavanju biotske raznovrstnosti. Predstavljen bo priročnik z učnimi pripravami, ki so jih pripravile učiteljice in vzgojiteljice iz vseh sodelujočih ustanov. Na samem srečanju pa bo predstavljenih tudi nekaj učnih ur.

Prispevek šole je 90 evrov na osebo (2 nočitvi, bivanje v dvoposteljni sobi) ali 115 evrov (bivanje v enoposteljni sobi). V primeru, da bi vas bilo iz določene ustanove več, je možno bivanje tudi v triposteljni sobi. Stroške spanja poravnate po dogodku.

V  ceno so vključeni naslednji obroki: četrtek – večerja;  petek – zajtrk in večerja;  sobota – zajtrk in kosilo. Vključena sta tudi dva vstopa dnevno v zimsko Termalno riviero ali kopanje v hotelskem bazenu.

Za veslanje se doplača na samem srečanju, in sicer bo prispevek približno 10 evrov, saj je le-to ponujeno kot dodatna aktivnost.

 

Veselimo se druženja z Vami.

Prijave sprejemamo do petka, 29. novembra oziroma do zapolnitve prostih mest na povezavi: https://ekosola.wufoo.com/forms/zvujo740lt6tfq/

X