PRIMERI DOBRE PRAKSE 2018/2019

Vabimo vas, da predstavite svoj primer dobre prakse na Konferenci koordinatorjev programa Ekošola v Laškem, ki bo 23. 9. 2019.

 

Vabimo vas, da na konferenci koordinatorjev programa Ekošola, ki bo 23. septembra 2019 v Kongresnem centru Thermana Laško, predstavite primer dobre prakse. Primer boste predstavili in prikazali na t. i. tržnici primerov dobre prakse s plakati ali izdelki. S tem želimo spodbuditi izmenjavo izkušenj in zamisli med koordinatorji in ustanovami, ki lahko olajšajo vaše delo, obenem pa predstavimo pester nabor aktivnosti v programu Ekošola.

 

Navodila za prijavo 

Na OBRAZCU ZA PRIJAVO na kratko opišite projekt oz. primer dobre prakse vaše ustanove iz šolskega leta 2018/2019, za katerega menite, da je lahko v pomoč pri snovanju projektov drugim ustanovam (zaradi vsebine, aktivnosti, rezultatov ali pa zaradi načina, kako vam ga je uspelo izvesti v ustanovi, z zunanjimi javnostmi).

Prosimo, da izpolnite obrazec za prijavo in ga vrnete najpozneje do petka, 6. septembra 2019, na naslov: info@ekosola.si.

Hvala za vaše sodelovanje in prijetne počitniške dni.

X