ZAKLJUČEK PROJEKTA HRANA NI ZA TJAVENDAN 2021/2022

Rekordno število, kar 160 slovenskih vrtcev, osnovnih, srednjih šol in fakultet je v minulih mesecih iskalo načine, kako zmanjšati količine zavržene hrane na šolah in kako otroke in njihove družine ozaveščati o tem, da hrana ni in ne sme biti odpadek.

V šolskem letu 2021/2022 stra program Ekošola in Lidl Slovenija namreč že osmič organizirala projekt Hrana ni za tjavendan. Letos je v projektu sodelovalo preko 7.600 učencev in 734 mentorjev.

 

Slavnostni zaključek projekta HRANA NI ZA TJAVENDAN bo potekal v obliki posnetega spletnega dogodka v četrtek, 16. junija 2022, ob 9.10.

Veseli bomo, če se boste dogodka iz vaše ustanove udeležili mentorji projekta, otroci, učenci, dijaki in študentje, ki ste sodelovali v projektu Hrana ni za tjavedan, v natečaju Reciklirana kuharija, v natečaju Odnos do hrane in natečaju Mladih poročevalcev na temo zavržene hrane.

Vašo udeležbo potrdite preko spletnega obrazca. Dan pred dogodkom vam bomo na posredovani elektronski naslov poslali povezavo do spletnega dogodka, ki bo objavljen na kanalu YouTube in bo viden od 9.10 ure dalej. Za sodelovanje na dogodku boste potrebovali računalnik, projektor ali večji televizor in zvočnike.
Za vsa morebitna vprašanja smo vam na voljo na elektronskem naslovu info@ekosola.si ali stacionarni telefonski številki 0599 55 550.

X