dobrodošli v novem šolskem letu 2020/2021!

Upamo, da ste počitniške dni preživeli sproščeno in da  stopate v novo šolsko leto polni zagona in z novimi vsebinami. V programu Ekošola upamo, da bo novo šolsko leto vendarle potekalo tako, kot si večina od nas želi. Čim več v stiku, in na varni razdalji. Polni zagona in novih vsebin smo tudi v programu Ekošola, k čemur nas vsako leto znova spodbuja prav vaše sodelovanje in delo z mladimi. Zato si vsako leto prizadevamo, da vam ponudimo nove vsebine, spodbujamo in podpremo pri vašem delu.

Novosti

Program dela 2020/2021 je na voljo na spletni strani  https://ekosola.si/program-dela-2020-2021/;

Opisi projektov so na voljo v prvi številki novičnika Ekošolski list https://ekosola.si/ekosolski-list-spletno-glasilo-programa-ekosola/ in na spletni strani https://ekosola.si/projekti-2020-2021/

 

Konferenca koordinatorjev programa Ekošola 

Prijavite se do 4. septembra prek spletnega obrazca https://ekosola.wufoo.com/forms/m1si16oj0ucnvzn/.

Kot vsako leto, si tudi letos želimo, da se srečamo na Konferenci programa Ekošola v ponedeljek, 28. septembra 2020. Vabimo vas, da se nam pridružite na konferenci, na kateri boste izvedeli novosti za novo šolsko leto.

 

Hvala, ker ste soustvarjali dosedanji program Ekošola ter za vaše sodelovanje, zamisli in predloge tudi v šolskem letu 2020/2021.

V imenu ekipe programa Ekošola vam želimo prijeten začetek novega šolskega leta in uspešno izvedbo zastavljenih okoljskih aktivnosti.

Veseli bomo vaših razmišljanj, pobud in predlogov – tako bomo rastli in gradili boljšo skupnost tudi v prihodnje.

Projekt EKOŠOLA MERI ODTIS CO2 sofinancirata Eko sklad in MOP

X