Strokovni seminar zaposlenih v vzgoji in izobraževanju

»Lokalno pridelana hrana, gibanje in zdravje« / 18. – 19. marec 2021 / Spletna izvedba
PROGRAM STROKOVNEGA SEMINARJA
STROKOVNI PRISPEVKI:
18. MAREC 2021
posnetek
Babičina reciklirana kuhna – Milena Bohinc, Tjaša Berčič,  Vrtec Škofja Loka
Prekmurska sivka – Sandra Pučko, Andreja Podgorelec, OŠ Franceta Prešerna, Enota vrtec
Tudi v našem vrtcu skrbimo za zdrav življenjski slog – gozd je najboljša igralnica – Anja Žerjav, VIZ OŠ Rogatec, Enota vrtec
Belokranjska pogača – Antonija Stankovič, Otroški vrtec Metlika
Razigrani gozd – Sanja Slapar, Vrtec Anice Černejeve Celje
Ribam, režem, zdravo jem – z naravo živim in se ob njej učim – Angeli Močnik, Vrtec Antona Medveda Kamnik
Namaz na domačem kruhu – Maja Roškarič, Vrtec Pobrežje
Zeliščni vrt v času šolanja na daljavo – Tomaž Krivec, OŠ Miren
Zdravje zdravju zaželimo – Katarina Režonja, Vrtec Murska Sobota
Reciklirano vrtnarjenje – Viktorija Hribernik, »Vrtec Otona Župančiča« Slovenska Bistrica
Tudi danes diši tako kot nekoč – Marijana Jančič, Vrtec Pobrežje
Čist’ domače sestavine, ki mi delajo skomine – Ana Zebec, OŠ Notranjski odred Cerknica, POŠ 11. maj Grahovo
Mozaik domačih dobrot – Lilijana Nemec Berke, VVE pri OŠ Sveti Jurij Rogašovci
Tudi danes diši tako, kot nekoč! – Tatjana Štumergar, Vrtec Pobrežje
Življenje z naravo – Suzana Grosek, Vrtec Šentjur
Od krave do mleka in naprej  –  Anja Kutnjak Grošelj, Kranjski vrtci
Joj, kako velika buča – Andreja Lipovec, Jasna Golob, Vrtec Slovenske Konjice
Z lokalno pridelano hrano in gibanjem do krepitve našega zdravja – Lilijana Bek, Vrtec Tezno
Knjiga receptov – Nina Cencelj, Petra Hudournik, Vrtec Velenje
Gospa Kuhla na podružnični OŠ Kostanjevica na Krasu – Lucija Colja, OŠ Miren, POŠ Kostanjevica na Krasu
Lokalno je zmeraj aktualno – Aleš Tuš, Joca Lipuš, Maja Debeljak, OŠ Dušana Flisa Hoče
Lokalno okolje – zakladnica za zdrav življenjski slog – Snežana Anđel, Martina Jakus, Vrtec Morje Lucija
19. MAREC 2021
posnetek
Žganci – Ema Zajc, JVIZ OŠ Dobrepolje
Z gibanjem v proces opismenjevanja – Živa Košak Blažič, OŠ Bršljin
Odnos petošolcev do zavržene hrane – mag. Maja Korban Črnjavič, OŠ Ormož
V mestu situl raste zdrav grmčan – Polona Nerat, Mojca Troha, Nataša Obran,  OŠ Grm
Naša čarobna kuhinja – Mateja Sajovic, OŠ IV Murska Sobota
Čebelarstvo, družina Gaber – Klara Raznožnik, OŠ Ljubečna
Bezgov sirup na POŠ Pertoča po receptu naših babic – Sandra Forjanič Čantala, OŠ Sveti Jurij, POŠ Pertoča
Špargljeva rolada – Agata Perdec, OŠ Antona Šibelja-Stjenka Komen
Zelišča, dišavnice in lokalni med – Violeta Husu, OŠ Antona Žnideršiča Ilirska Bistrica
Z gibanjem do zdravja in boljšega počutja – Suzana Miklič, OŠ Bršljin
Gibam, plešem se vrtim, zdravo jem, se veselim, s tem za zdravje poskrbim – Tanja Žagar, OŠ Bršljin
Aktivni odmor – Tina Šljivar, GSKŠ Ruše
Gibanje in zdravje – Suzana Ficko Matko, OŠ Sveti Jurij
Izkustveno učenje o lokalno pridelani, zdravi in uravnoteženi prehrani v 3. triadi OŠ s prilagojenim izvajanjem in nižjim izobrazbenim standardom – Ana Potočnik, OŠ 27. julij Kamnik
Doživljajski tabor v Novem Sadu – Simona Kuplen, OŠ IV Murska Sobota
»Skrivnostna ajda« – Lilijana Raus, OŠ Tišina
Zdrav življenjski slog med strojniki – Petra Štritof Šiško, Srednja strojna šola Novo mesto
Vstani in si čas za vitaminski napitek in gibanje vzemi – Lea Žurga Bojc, Eva Benčina,
GSŠ Kočevje
Učno podjetje kot promotor zdravega načina življenja – Manja Ferme, Ekonomska šola Celje
Učno podjetje – skrb za gibanje med mladimi – Marko Kubale, Ekonomska šola Celje
X